Leading the fashion and low carbon life is the goal of new energy

unique design defines tula house

by:NULITE     2019-09-27
When the Patkau Architects in Vancouver surveyed the locations chosen by their clients, they chose a wild paradise called B. Tula HouseC.
They called the project \"five.
Because it offers so many natural advantages.
From a rock ledge 13 m above the surface of the water, the site offers panoramic views of the Georgian StraitC.
Against the backdrop of the continental United States, there is a tidal pool full of marine life in the South, an original fir forest in the West, a huge rocky cliff in the north, and a rugged beach below.
Owner Eric Peterson and Christina Munck jointly set up and manage the Tula Foundation (tula. org)
And the sea Open College (hakai. org).
They are committed to the environment and sustainability, and Tula House embodies their commitment to working with nature.
Tula House is a 5,000-square-foot villa
Multi-storey structure with three bedrooms, a living room, dining room and study room.
Its unique design takes advantage of the surrounding environment in many amazing and imaginative ways.
For example, two glass windows in life --
The floor of the room overlooks the beach.
Different rooms lead to small courtyard created by rocky cliffs.
The outdoor pool is not a swimming pool, but groundwater flowing into the ocean through the site.
The bedroom windows are placed on the floor with a unique view of the outdoors.
The house is mainly made of concrete, so it\'s good. insulated.
Other features include outdoor air-to-
Water heat pump for heating and cooling home, high quality glass windows on windows and on-
Underground wells on site.
The green roof of the house is occupied by grass and moss on nearby rocks.
Construction took six years because it was difficult to purchase trade from a distance.
The effort paid off: The residence was awarded 2007 Canadian architect Excellence Award, 2014 governor\'s architectural medal, and on the shortlist of international awards awarded by the Royal Society of Architects this year.
John Patkau, architect at Patkau Architects, answered several questions about Tula House: Q.
Say a few unusual aspects of the Tula House. A.
The actual shape of the house is difficult to determine.
There is a seemingly random organization on many walls, and this apparent randomness is an attempt to empathize with the floats and the Jassam beach.
Everything is done to get the best environmental performance, but it is also important that people want to experience nature directly when they are at home.
That\'s why different aspects of the house can be accessed from the inside.
The window in the bedroom is very low, allowing you to see the bottom of the North rock, there is a large panoramic view in the living room, and the tidal pool is visible from the kitchen.
It is also attractive to the senses.
There are many smooth places in the House, for example.
The main material is high quality reinforced concrete with very fine properties.
The floors and walls are mainly made of this material, giving the house a feeling of almost Zenlike character. Q.
How did you fix the prominent part of the house? A.
That part of the structure is made of steel frames.
The workers drilled into the rock, so there were a lot of buildings on the rock.
The very prominent part is an extension of the big quality.
There are many inclined-tube steel columns supporting life --
The floor of the room on the rock, simply embedded on the surface of the rock. Q.
What is the biggest challenge of designing a house? A.
To some extent, the biggest challenge is to work in such a remote location.
The island of Quadra is far north, and there are fewer opportunities for material and construction transactions.
We are very lucky because the local builders we are engaged in are incredibly skilled. Q.
Despite the very large windows, there is still quite a bit of privacy.
How did you do it? A.
You must have a strategic vision for where you have big windows.
Obviously we have big windows in social areas with a great view, but in bedrooms and similar places we have private openings.
In the bedroom, they are next to the floor.
You don\'t look down at rocks and moss to build a different relationship with nature. Q.
What is the owner\'s evaluation of the house? A.
Their favorite part is the complexity of the site and the response of the House to the site.
Their love of the landscape has driven this to a large extent.
That\'s their real motive.
Therefore, people are interested in the environment.
They deliberately chose a relatively remote place, and in order to do so, they had to take a fair path.
Custom message

Contact